První Pravé Indické Jídlo v OSTRAVĚ

  • Čeština (CZ)
  • English (UK)
Chicken Tandoori.jpg Chicken Tikka Masala.jpg Aloo Palak.jpg Dum Aloo.jpg Aloo Gobi Mutter.jpg Chicken Butter Masala.jpg Chicken Vindaloo.jpg Gulab Jamun.jpg Samosa.jpg Chicken Reshmi.jpg Aloo Tikki.jpg Carrot Soup.jpg Chicken jalfreizi.jpg Rasgulla.jpg Cizrna.jpg Chicken Achhari.jpg Aloo Parantha.jpg Mulligatawney Soup.jpg Chicken biriyani.jpg Chicken Malabar.jpg Veg Korma.jpg Madras Shorba.jpg

Parvathi a Mangalam

Podnikatelky první generace s planoucí vášní pro vaření.

Indické ženy jsou tradičně známé jako vynikající kuchařky.

Přestěhujte je do cizí země a jejich potřeba zůstat v kontaktu s rodnou zemí prostřednictvím jídla mnohonásobně vzroste.

Obě začaly s jednoduchým konceptem sdílení svých vědomostí. V Česku začaly učit své přátele a také přátele jejich přátel. Brzy měly kolem 20 českých studentů, kteří se učili umění indického vaření a kteří si také pochutnávali na indickém jídle.

Tento experiment získal velkou oblibu. Studenti zahořeli touhou přeměnit své domácí dovednosti na podnikatelský záměr. A bylo potřeba vyřešit také absenci Pravé indické kuchyně v Ostravě. Okamžitě.

Pokud předhodíte takovou myšlenku a výzvu dvěma nejpodnikavějším ženám z Indie, pak nemusíte dlouho čekat …

Tento podnik je kulminací jejich touhy, jejich úsilí a hlavně, jak zpíval Joe Cocker

 

“S trochou pomoci od přátel”