První Pravé Indické Jídlo v OSTRAVĚ

  • Čeština (CZ)
  • English (UK)
Chicken Reshmi.jpg Madras Shorba.jpg Samosa.jpg Chicken jalfreizi.jpg Chicken Tandoori.jpg Aloo Parantha.jpg Aloo Gobi Mutter.jpg Aloo Tikki.jpg Dum Aloo.jpg Rasgulla.jpg Carrot Soup.jpg Gulab Jamun.jpg Chicken Butter Masala.jpg Mulligatawney Soup.jpg Aloo Palak.jpg Cizrna.jpg Chicken Vindaloo.jpg Chicken biriyani.jpg Chicken Achhari.jpg Veg Korma.jpg Chicken Malabar.jpg Chicken Tikka Masala.jpg

Parvathi

Podnikatelky první generace s planoucí vášní pro vaření.

Indické ženy jsou tradičně známé jako vynikající kuchařky.

Přestěhujte je do cizí země a jejich potřeba zůstat v kontaktu s rodnou zemí prostřednictvím jídla mnohonásobně vzroste.

Obě začaly s jednoduchým konceptem sdílení svých vědomostí. V Česku začaly učit své přátele a také přátele jejich přátel. Brzy měly kolem 20 českých studentů, kteří se učili umění indického vaření a kteří si také pochutnávali na indickém jídle.

Tento experiment získal velkou oblibu. Studenti zahořeli touhou přeměnit své domácí dovednosti na podnikatelský záměr. A bylo potřeba vyřešit také absenci Pravé indické kuchyně v Ostravě. Okamžitě.

Pokud předhodíte takovou myšlenku a výzvu dvěma nejpodnikavějším ženám z Indie, pak nemusíte dlouho čekat …

Tento podnik je kulminací jejich touhy, jejich úsilí a hlavně, jak zpíval Joe Cocker

 

“S trochou pomoci od přátel”