První Pravé Indické Jídlo v OSTRAVĚ

  • Čeština (CZ)
  • English (UK)
Rasgulla.jpg Gulab Jamun.jpg Chicken Reshmi.jpg Aloo Palak.jpg Aloo Gobi Mutter.jpg Chicken Butter Masala.jpg Veg Korma.jpg Samosa.jpg Chicken Vindaloo.jpg Chicken jalfreizi.jpg Madras Shorba.jpg Chicken Achhari.jpg Chicken Tikka Masala.jpg Aloo Parantha.jpg Chicken Tandoori.jpg Chicken Malabar.jpg Aloo Tikki.jpg Dum Aloo.jpg Mulligatawney Soup.jpg Carrot Soup.jpg Chicken biriyani.jpg Cizrna.jpg

Parvathi a Mangalam

Podnikatelky první generace s planoucí vášní pro vaření.

Indické ženy jsou tradičně známé jako vynikající kuchařky.

Přestěhujte je do cizí země a jejich potřeba zůstat v kontaktu s rodnou zemí prostřednictvím jídla mnohonásobně vzroste.

Obě začaly s jednoduchým konceptem sdílení svých vědomostí. V Česku začaly učit své přátele a také přátele jejich přátel. Brzy měly kolem 20 českých studentů, kteří se učili umění indického vaření a kteří si také pochutnávali na indickém jídle.

Tento experiment získal velkou oblibu. Studenti zahořeli touhou přeměnit své domácí dovednosti na podnikatelský záměr. A bylo potřeba vyřešit také absenci Pravé indické kuchyně v Ostravě. Okamžitě.

Pokud předhodíte takovou myšlenku a výzvu dvěma nejpodnikavějším ženám z Indie, pak nemusíte dlouho čekat …

Tento podnik je kulminací jejich touhy, jejich úsilí a hlavně, jak zpíval Joe Cocker

 

“S trochou pomoci od přátel”