První Pravé Indické Jídlo v OSTRAVĚ

  • Čeština (CZ)
  • English (UK)
Cizrna.jpg Chicken Malabar.jpg Carrot Soup.jpg Chicken Vindaloo.jpg Chicken jalfreizi.jpg Chicken Tikka Masala.jpg Mulligatawney Soup.jpg Veg Korma.jpg Madras Shorba.jpg Aloo Tikki.jpg Chicken Achhari.jpg Rasgulla.jpg Chicken biriyani.jpg Chicken Butter Masala.jpg Chicken Reshmi.jpg Aloo Palak.jpg Dum Aloo.jpg Aloo Parantha.jpg Samosa.jpg Chicken Tandoori.jpg Aloo Gobi Mutter.jpg Gulab Jamun.jpg

Parvathi a Mangalam

Podnikatelky první generace s planoucí vášní pro vaření.

Indické ženy jsou tradičně známé jako vynikající kuchařky.

Přestěhujte je do cizí země a jejich potřeba zůstat v kontaktu s rodnou zemí prostřednictvím jídla mnohonásobně vzroste.

Obě začaly s jednoduchým konceptem sdílení svých vědomostí. V Česku začaly učit své přátele a také přátele jejich přátel. Brzy měly kolem 20 českých studentů, kteří se učili umění indického vaření a kteří si také pochutnávali na indickém jídle.

Tento experiment získal velkou oblibu. Studenti zahořeli touhou přeměnit své domácí dovednosti na podnikatelský záměr. A bylo potřeba vyřešit také absenci Pravé indické kuchyně v Ostravě. Okamžitě.

Pokud předhodíte takovou myšlenku a výzvu dvěma nejpodnikavějším ženám z Indie, pak nemusíte dlouho čekat …

Tento podnik je kulminací jejich touhy, jejich úsilí a hlavně, jak zpíval Joe Cocker

 

“S trochou pomoci od přátel”