První Pravé Indické Jídlo v OSTRAVĚ

  • Čeština (CZ)
  • English (UK)
Aloo Palak.jpg Rasgulla.jpg Gulab Jamun.jpg Aloo Gobi Mutter.jpg Veg Korma.jpg Samosa.jpg Chicken Malabar.jpg Chicken Tandoori.jpg Chicken jalfreizi.jpg Carrot Soup.jpg Cizrna.jpg Chicken Butter Masala.jpg Aloo Parantha.jpg Chicken Achhari.jpg Mulligatawney Soup.jpg Dum Aloo.jpg Chicken Reshmi.jpg Chicken Vindaloo.jpg Aloo Tikki.jpg Chicken Tikka Masala.jpg Madras Shorba.jpg Chicken biriyani.jpg

Parvathi a Mangalam

Podnikatelky první generace s planoucí vášní pro vaření.

Indické ženy jsou tradičně známé jako vynikající kuchařky.

Přestěhujte je do cizí země a jejich potřeba zůstat v kontaktu s rodnou zemí prostřednictvím jídla mnohonásobně vzroste.

Obě začaly s jednoduchým konceptem sdílení svých vědomostí. V Česku začaly učit své přátele a také přátele jejich přátel. Brzy měly kolem 20 českých studentů, kteří se učili umění indického vaření a kteří si také pochutnávali na indickém jídle.

Tento experiment získal velkou oblibu. Studenti zahořeli touhou přeměnit své domácí dovednosti na podnikatelský záměr. A bylo potřeba vyřešit také absenci Pravé indické kuchyně v Ostravě. Okamžitě.

Pokud předhodíte takovou myšlenku a výzvu dvěma nejpodnikavějším ženám z Indie, pak nemusíte dlouho čekat …

Tento podnik je kulminací jejich touhy, jejich úsilí a hlavně, jak zpíval Joe Cocker

 

“S trochou pomoci od přátel”